Λογιστικό Γραφείο Logistcenter

Λίγα λόγια

To γραφείο μας ξεκίνησε την δραστηριότητά του το έτος 1996. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που στεγάζονται τα γραφεία μας δουλεύουμε καθημερινά με βασικό σκοπό την οικονομική ανάπτυξη των επιχειρήσεων που παρακολουθούμε, και κατ΄επέκταση την οικονομική ευημερία των επιχειρηματιών.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι επιχειρηματίες αφιερώνουν ένα κομμάτι της ζωής τους στη λειτουργία των επιχειρήσεών που διοικούν και σίγουρα τους αξίζουν υψηλού επιπέδου οικονομικές συμβουλές.

Τα στελέχη του γραφείου μας απαρτίζονται από οικονομολόγους και λογιστές-φοροτεχνικούς που σαν αποκλειστική ενασχόληση τους έχουν την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή των πελατών μας, πάνω στις τελευταίες εξελίξεις του χώρου της οικονομίας γενικά και της φορολογικής νομοθεσίας ειδικότερα.

Τα φορολογικά δεδομένα των επιχειρήσεων που συνεργαζόμαστε επεξεργάζονται και φιλτράρονται με επαγγελματικά εργαλεία οικονομικής ανάλυσης και επιχειρηματικής μόχλευσης, ικανά να προβλέψουν ή ακόμη και να διαμορφώσουν τα ετήσια αποτελέσματά τους.

Μαρκίδης Χάρης

 • Σημειώστε εδώ τα στοιχεία σας

  Θα οδηγηθείτε άμεσα στην σελίδα της εφαρμογής.

  Ιδιώτης
  Επιχείρηση

  NAI
  OXI

  Πατήστε το κουμπί για Άμεση Πρόσβαση στην εφαρμογή.

  Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε στο email σας χρήσιμα άρθρα και ενημερώσεις. Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

 • Πληκτρολογήστε το email σας για να κατεβάσετε τον
  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ


  Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε στο email σας χρήσιμα άρθρα και ενημερώσεις. Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.