Καθημερινά, ολοένα και αυξάνεται το ποσοστό των Φορολογουμένων (όχι μόνο επιχειρήσεων / επαγγελματιών, αλλά και απλών ιδιωτών) που αναγκάζονται να αμυνθούν ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ εναντίον της «οικονομικής ασφυξίας», που τους επιβάλλει – αυθαίρετα, πολλές φορές – η αρμόδια ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΗ. Για παράδειγμα, οι ηλεκτρονικές κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών που «πέφτουν σαν βροχή», τί μας λέει ότι δεν θα γίνουν … εισερχόμενο και στο δικό μας e-mail! Ή – ακόμα χειρότερα γι’ αυτούς που αφορά η υπόψη περίπτωση – «μπλοκάρισμα» του ΣΥΝΟΛΟΥ κινητής & ακίνητης περιουσίας, με το πρόσχημα απλών υπονοιών φοροδιαφυγής. Αλλά (για να αναφερθούμε σε πολύ πιο συνηθισμένες περιπτώσεις) και επιβολή σε βάρος μας ενός «τσουχτερού» χρηματικού προστίμου, το οποίο βάσιμα δεν θεωρούμε δίκαιο να πληρώσουμε ούτε και ως μειώσιμο – συμβιβαστικά με την Εφορία – χαμηλότερο του αρχικού ποσό.

Στην πράξη έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι δεν είναι προς όφελος τέτοιων υποθέσεων (με ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ προέκταση, δηλ.) η συνέχισή τους από Δικηγόρο, ο οποίος καμία επαφή με αυτές δεν είχε κατά το διοικητικό στάδιό τους ενώπιον της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. Κι’ αυτό, γιατί – μεταξύ άλλων – η εξ αρχής «εποπτεία» έμπειρου Φορολόγου ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ στη διοικητική εξέλιξη οποιασδήποτε σοβαρής φορολογικής υπόθεσης προλαβαίνει τυχόν «εμβαλωματικές» λύσεις κατά το στάδιο αυτό, οι οποίες συνήθως δεν είναι διορθώσιμες στη μετέπειτα διαδικασία ενώπιον των αρμόδιων Φορολογικών Δικαστηρίων. Γι’ αυτόν, ακριβώς, τον λόγο η Εταιρία μας αντιμετωπίζει τον χειρισμό τέτοιων υποθέσεων ΕΝΙΑΙΑ – συνεργαζόμενη, δηλ., στενά με εξειδικευμένους ΝΟΜΙΚΟΥΣ που τους καθιστά εξ αρχής γνώστες όλων των φάσεων διοικητικής εξέλιξης όσων φορολογικών υποθέσεων προεκτιμάμε ότι ενδέχεται να μην «κλείσουν» εξώδικα.

Με το αμέσως πιο πάνω οριοθετούμενο εύρος, οι εδώ περιγραφόμενες νομικές υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά από (πολύπειρους στο φορολογικό Δίκαιο) αδειούχους Δικηγόρους – συνεργάτες της Εταιρίας μας τηρώντας απαρέγκλιτα, σε κάθε περίπτωση, όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις «ελεύθερης εκλογής & διορισμού (απευθείας από τους ίδιους εντολείς πελάτες) των εντολοδόχων τους νομικών παραστατών».

Τέλος, μέσα στο ίδιο αυτό πλαίσιο καλύπτουμε και όποιες άλλες νομικές υποθέσεις σχετίζονται με τις κυρίως δραστηριότητές μας, ως «καθετοποιημένων» Φοροτεχνικών συμβούλων επιχειρήσεων και ιδιωτών.

 • Σημειώστε εδώ τα στοιχεία σας

  Θα οδηγηθείτε άμεσα στην σελίδα της εφαρμογής.

  Ιδιώτης
  Επιχείρηση

  NAI
  OXI

  Πατήστε το κουμπί για Άμεση Πρόσβαση στην εφαρμογή.

  Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε στο email σας χρήσιμα άρθρα και ενημερώσεις. Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

 • Πληκτρολογήστε το email σας για να κατεβάσετε τον
  ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ


  Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε στο email σας χρήσιμα άρθρα και ενημερώσεις. Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.